Kister

Ved avskjeden retter alle blikket mot kisten. Kistens design og materialvalg skal ivareta alle formål, men kisten er også det sentrale visuelle elementet i seremonien.

Fonus begravelsesbyrå presenterer med stolthet vår unike kiste-kolleksjon, utviklet med omtanke for dine individuelle ønsker.

 

Individuell kiste

Farge og form på kisten gir en unik mulighet til å underbygge seremoniens individuelle uttrykk. Vi viser noen av de individuelle stilartene Fonus tilbyr – du velger helt fritt for å skape ditt unike preg. Livet var jo ikke bare sort-hvitt.

Valget av farge på kisten setter et personlig preg, og gir en avspeiling av hva du ønsker å uttrykke i seremonien. I serien ”Kantate” har vi mange varianter:

  • Varm slottsgul - fra en morgenstemning
  • Blank klavérsort – som i et musikkstykke
  • Bjerkehvit – en naturopplevelse
  • Skagerrakblå – inspirert fra sommerstedet
  • 8 lagerførte varianter

 

 

T.S. Jacobsen Begravelsesbyrå tilbyr gode løsninger for gjennomføring av fullverdige gravferdsarrangementer selv i en krevende tid med sterkt fokus på smittebegrensning. Myndighetene innfører nå en rekke tiltak for å hindre spredningen av Koronaviruset (covid-19). Er du pårørende, etterlatt eller øvrig publikum som har spørsmål om deltakelse ved gravferdsarrangement får du mer informasjon ved å klikke på knappen.Les mer
+